Flaskekøleskabe

​Flaskekøleskabe er for det meste store skabe, da de ofte skal indeholde drikkevarer i mange forskellige varianter og smag. Amex Trading tilbyder flaskekøleskabe til ethvert formål.

Er der noget mere indbydende end et flaskekøleskab som er fyldt op med læskedrikke? Det er svært at modstår fristelsen og åbne glaslågen for at tage en iskold sodavand til slukning af tørsten.

Flaskekøleskabe i mange størrelser og varianter

I ethvert køkken findes der et køleskab, de kan variere meget i størrelsen, alt efter hvad køleskabet skal indeholde. Flaskekøleskabe fås i mange størrelser og farver. De kan være hvide, sorte, eller i rustfrit stål. Fælles for dem er dog, at flaskekøleskabe, næsten altid, er med glaslåger og op til flere hylder.

Indvendigt er flaskekøleskabet fremstillet i kunststof, mens det udenpå er fremstillet i jernblik. Døren er typisk højrehængt, men kan selvfølgelig leveres efter dit ønske. Det nytter jo ikke noget hvis du ikke kan komme ind i dine flaskekøleskabe.

Fleksible flaskekøleskabe der er nemme at vedligeholde

​Der er automatisk afrimning i flaskekøleskabet, og der er ventileret køling, det sikrer den rigtige temperatur hele tiden. Der er en meget lille vedligeholdelse og rengøringsbehov af flaskekøleskabet. Temperaturområdet ligger mellem 1-10 grader.

Vores flaskekøleskabe leveres med højdejusterbare fødder, og kan nemt flyttes rundt i lokalet. Driftslydstyrken, eller mængden af støj der kommer fra vores flaskekøleskabe når de står hos dig, ligger helt nede på kun 40-45 dB, hvilket kategoriserer vores flaskekøleskabe som meget støjsvage.

Antallet af riste i vores flaskekøleskabe varierer alt efter størrelsen, men de er flytbare, og kan derfor flyttes rundt efter behov. Der er derfor både plads til 33 cl flasker og til store 1½- og 2 liters flasker.

Flaskekøleskabe lige til at stille op med det samme

​Flaskekøleskabe fra Amex skal blot tilsluttes til 230 volt, og kræver derfor ingen yderligere installationer.

Tag et kig her på vores hjemmeside og find de flaskekøleskabe der passer bedst til dit behov. Vi har leveret mange flaskekøleskabe til både, caféer, restauranter, haller, klubber, storkøkkener mm..

Lad os sammen finde dit behov for størrelsen af køleskabet, og ud fra det kan vi finde det helt rigtige til dig, som passer bedst til din forretning, og som giver det bedste indtryk hos dine kunder.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige flaskekøleskabe, og har vi ikke lige det du søger, skaffer vi det til dig.

Amex-Trading  |  Hovedgaden 2B  |  4050 Skibby  |  Telefon: 47 52 80 92  |  CVR: 19924181  |  amex@paradis.dk