Frituremaskiner

​Frituremaskiner findes i mange størrelser og varianter. De er alle sammen lavet i rusfrit stål, og kan leveres både med enkelt eller dobbelt kar. Det er kun et spørgsmål om hvad du har plads til i køkkenet.

Når man har frituremaskiner stående, er der selvfølgelig visse lovkrav der skal være opfyldt i forbindelse med udluftning og ventilation. Amex Trading kan hjælpe dig med at opfylde disse lovkrav, således dine frituremaskiner er lovligt opsat og installeret.

Frituremaskiner til de lækre snacks

​Selvom friteret mad fra frituremaskiner i mange ører ikke er synonym med sundhed og fedtfattig mad, så er der vel næppe noget der kan hamle op med sprøde pomfritter, en sprød schnitzel, eller en fiskefilet med pommes frites. Nogle ting smager bare bedst når de er lavet i frituremaskiner.

Rengøring af frituremaskiner

​Den største udfordring ved frituremaskiner ligger i rengøringen samt udskiftningen af fritureolien, da olien skal skiftes hyppigt.

Få renset frituremaskinerne godt igennem, brug rigeligt med knofedt, og kom i dybden med det fedtstof der utvivlsomt vil sidde på frituremaskinerne i alle hjørner og kroge. Det er meget svært at få fedt renset helt af frituremaskiner hvis det har siddet på i lang tid. Det giver en utrolig dårlig hygiejne i køkkenet, og det lugter forfærdeligt.

Samtidig skal du sørge for at få renset udluftningen, frituremaskiner oser meget og det sætter sig i diverse udluftningskanaler.

​Frituremaskiner i forskellige varianter

​Du kan både få frituremaskiner som bordmodeller samt stationære frituremaskiner. Alle modeller er med højdejusterbare ben, og kan nemt flyttes rundt. Størrelsen på karrene kan ligge fra 10 liter og helt op til 25 liter – så der er frituremaskiner til alle formål.

Alle stationære frituremaskiner leveres som standard med underskabe, så er der plads til at fritureolien kan stå i fred og ro under maskinen.

Alle vores frituremaskiner er fremstillet i henhold til EU’s retningslinjer for hygiejne og sikkerhed (En631), er CE-mærket samt har den anerkendte TÜV-godkendelse. Vi går ikke på kompromis med vores produkter, heller ikke sikkerhed og hygiejne.

Du kan altid kontakte os for at få mere information om, hvad der kan lade sig gøre at installere i dit køkken, vi er specialister, og vores mange års erfaring med køkkenudstyr, vil altid komme dig til gavn – også ved valget af frituremaskiner.

Amex-Trading  |  Hovedgaden 2B  |  4050 Skibby  |  Telefon: 47 52 80 92  |  CVR: 19924181  |  amex@paradis.dk