Pizzadiske

​Pizzadisken er det første din kunde ser når han træder ind i din forretning. Pizzadisken skal være eksklusiv, ren og komplementere resten af butiksindretningen.

Vi ved alle at førstehåndsindtrykket er vigtigt når man træder ind i en forretning, hvad enten det er inventaret, belysningen eller personalet der efterlader et indtryk hos kunden.

Derfor ved vi også at der er vigtigt at dine pizzadiske fremstår i en pæn og renlig forfatning. Mange der bestiller pizza, kan faktisk godt lide at have en finger på pulsen, og følger med i hele processen fra pizzadejen formes til pizzaerne serveres på pizzadiskene.

Pizzadiske til alle behov

​Vores pizzadiske fås i mange forskellige størrelser og varianter. Uanset om pizzadiskene skal være med én eller to døre, én eller to skuffer, om de skal være med eller uden glas eller hvor mange forskellige beholdere der skal være plads til kan vi finde en løsning til jer.

Pizzadiske der opfylder lovkravene – og lidt til

​Alle vores pizzadiske er med granitbordplade samt køleopsats. Det sikrer en vedvarende nedkøling af varerne, samt en overflade der er nem at holde pæn og ren. Vores pizzadiske er lavet i rustfrit stål, og ligger i temperaturintervallet mellem -2 og op til +8 grader.

Kølekapaciteten ligger for det meste mellem 300-600 liter, og tilslutningen er ganske almindelig 230 v – nemt og bekvemt.

Hold dine pizzadiske rene og hold dermed på dine kunder

​Når du skal vælge pizzadiske til pizzarestauranten, er det ikke ligegyldigt hvad du vælger. Det dine øjne ser først, er det samme som dine kunder ser. Vi er af den overbevisning at pizzadiskene er det vigtigste inventar i et storkøkken, pizzeria etc.

Hvis ikke pizzadiskene fremstår flotte og indbydende, vælger kunderne et andet sted at købe deres pizza. Sørg for at beholderne til de forskellige råvarer altid er rene og indbydende, granitpladen skal være skinnende, men der må dog godt ligge lidt mel på – det giver et godt indtryk.

Glaspladen på pizzadiskene skal være pudset, alle beholdere skal være fyldt op – på den måde, vil alle pizzadiske være indbydende og kunderne vil beundre din måde at lave en pizza på.

Vi har pizzadiske i forskellige størrelser, og finder naturligvis dem som passer præcis til din forretning.

Ring til os med det samme, vi sidder klar og venter på at kunne hjælpe dig med valget af dine næste pizzadiske.

Amex-Trading  |  Hovedgaden 2B  |  4050 Skibby  |  Telefon: 47 52 80 92  |  CVR: 19924181  |  amex@paradis.dk