Pizzaovne

​Hos Amex Trading er vi eksperter i specialudstyr til dit køkken, lige fra pizzaovne, kombidampovne, dejmaskiner, til rullegrill friture udstyr.

Når du skal erhverve pizzaovne, er det ikke lige meget hvad valget falder på. Der er mange forskellige typer pizzaovne, mange kvaliteter og priser. Vi anbefaler at du aldrig går på kompromis i valget af pizzaovne, det råd vil du aldrig fortryde at have lyttet til.

Pizza fra vores pizzaovne dufter bedre

​Vi kender alle sammen duften af nybagt pizza, og glæder os til at tage den første mundfuld af den sprøde kant med masser af fyld og varme. Men inden den når ind i munden, har den været igennem mange hundrede grader i en af vores specielle pizzaovne. Der er stor forskel fra at man laver en pizza i en ovn hjemme i køkkenet, og til en pizza der er lavet i en af vores pizzaovne.

Fleksible pizzaovne fra Amex Trading

​Designet på pizzaovne er meget varieret, du kan eksempelvis få pizzaovne med en eller to hylder og låger. Vores pizzaovne står på højdejusterbare fødder, så de er lette at flytte rundt på. De kan varme op til 500 grader, og er ekstrem varmebestandige.

De fleste vælger pizzaovne med 2 kamre, det er mere overskueligt, og man kan selvsagt have flere pizzaer i ovnen samtidig. De 2 kamre kan reguleres uafhængigt af hinanden, så det er muligt at have den nederste kørende uden at have den øverste tændt – så fleksible er vores pizzaovne.

Vores pizzaovne er nemme at rengøre, de er billige i drift, og alle sammen kører på 380 volt. De er alle i rustfri stål, med sikkerhedstermostat, patenteret dobbeltdør med glas, og er særligt energibesparende.

Kamrene er i rutfrit stål, og bagefladen er med ildfaste sten for at opnå de bedste og mest sprøde pizzaer.

Andet end pizzaovne

​Hos Amex Trading har vi i mange års erfaring med køkkenudstyr, og ved hvad der kræves i det moderne storkøkken. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vores kompetente personale står klar til at hjælpe dig igennem køb af nyt køkkenudstyr, herunder pizzadiske, pizzaovne, kombiovne etc.

Amex-Trading  |  Hovedgaden 2B  |  4050 Skibby  |  Telefon: 47 52 80 92  |  CVR: 19924181  |  amex@paradis.dk